Menu
Wielkanocne
serwujemy restauracji hotelu Naturum od 15 do 23 kwietnia oraz podczas weekendu od 21 do 23 kwietnia w Gospodzie 8 Ryb.
Zupa:
Barszcz biały z białą kiełbasą i jajkiem przepiórczym (300g) [1,3,5,6,8,14] 15 PLN
Zupa chrzanowa z pieczonym boczkiem, rzeżuchą i grzankami (300g) [1,3,5,6,14] 12 PLN
Danie główne:
Filet z kaczki z karmelizowanymi jabłkami, pyzy, modra kapusta (150g/120g/120g) [1,3,5,6,8,14] 40 PLN
Karp smażony tradycyjnie, ziemniaki z wody, ćwikła z chrzanem (180g/150g/120g) [1,3,4,5,6,8,14] 29 PLN
Amur pieczony z sosem chrzanowym, puree ziemniaczane, bukiet gotowanych warzyw (180g/150g/120g) [1,4,5,6,14] 35 PLN
Skoki z królika w sosie musztardowym, opiekane ziemniaki ze skórką, groszek z marchewką (180g/150g/120g) [1,5,7,8,10,14] 40 PLN
Deser:
Pascha z bakaliami i sosem owocowym [1,3,6,7,10,13,14] 12 PLN
Sernik [1,3,6,7,10,13,14] 12 PLN
Mazurek [1,3,6,7,10,13,14] 12 PLN
Babka drożdżowa [1,3,6,7,10,13,14] 8 PLN
Babka czekoladowa [1,3,6,7,10,13,14] 8 PLN
Dla dzieci:
Rosół (200g) [1,3,5,8,9] 10 PLN
Pulpety rybne w sosie koperkowym, ziemniaki z wody, surówka (120g/80g/80g) [1,3,4,5,6,8,14] 18 PLN
Fileciki z kurczaka, ziemniaki, surówka(100g/80g/80g) [1,3,5,6,7,8,14] 18 PLN
Naleśniki na słodko(180g) [1,3,5,7] 8 PLN
ALERGENY
[1] zboża, [2] skorupiaki, [3] jajka, [4] ryby, [5] soja, [6] nabiał,[7] orzechy, [8] seler, [9] gorczyca, [10] sezam, [11] łubin,[12] mięczaki, [13] orzechy ziemne, [14] siarczany
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015